tag:blogger.com,1999:blog-11950278.post116393402755512858..comments2023-08-24T13:55:16.890+02:00Comments on vegetarian duck: an amsterdam/groningen food blog.: zuurkool.MEMhttp://www.blogger.com/profile/09951938457500869000noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-11950278.post-1164272364098250332006-11-23T09:59:00.000+01:002006-11-23T09:59:00.000+01:00Hey Julia, thanks for stopping by...The only thing...Hey Julia, thanks for stopping by...<BR/>The only thing worse than not being able to find a macaron is thinking that you found one and being completely deceived! <BR/><BR/>At least Kuyt is plenty good for other things. They have a little chocolate pecan pie that really reminds me of the American south.<BR/><BR/>I'll of course let everyone within shouting distance know if I find myself face to face with an actual Nederlandse macaron at any point....MEMhttps://www.blogger.com/profile/09951938457500869000noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11950278.post-1164270672938422912006-11-23T09:31:00.000+01:002006-11-23T09:31:00.000+01:00Hi MEM,wat leuk om een andere Nederlandse foodblog...Hi MEM,<BR/>wat leuk om een andere Nederlandse foodblog te zien! en dingen als zuurkool...leuk hoor! =)<BR/>over de macarons; nee. absoluut geen enkele macaron.<BR/>naja - niet de echte dan -<BR/>in de Utrechtsestraat bij Kuyt zag ik eens, bij het voorbij lopen, in de etalage iets wat op een macaron leek - snel naar binnen... - maar het bleek 2 bitterkoekjes met een plaatje chocolade te zijn die ze macarons noemde... (!) <BR/>laat we het er op houden dat ik niet meer zo blij was =)<BR/>maar ik ga ze binnenkort zelf proberen te maken.<BR/>groet, Julia - Tasting Life<BR/>oja, als jij toch een macaron tegenkomt (in je glazen bol) - laat het me weten! =)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11950278.post-1163943162343527722006-11-19T14:32:00.000+01:002006-11-19T14:32:00.000+01:00hiya. ja, helaas all i've got at the moment is teq...hiya. ja, helaas all i've got at the moment is tequila and vodka...and sauerkraut with tequila is something i might not even eat on a dare.<BR/><BR/>plus, it'll give me an excuse to taste kirsch, which I always thought was a sweet liqueur...silly american.MEMhttps://www.blogger.com/profile/09951938457500869000noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11950278.post-1163941844097581952006-11-19T14:10:00.000+01:002006-11-19T14:10:00.000+01:00or just use jenever if you can't find the kirsch (...or just use jenever if you can't find the kirsch (assuming that like me, you always have a bottle of good jenever lying around...Klary Koopmanshttps://www.blogger.com/profile/01363416564575801503noreply@blogger.com